den diek logo

Activiteiten

In de ontmoetingsruimte is er een keuken, een leestafel en een bar. Dit zodat mensen samen met elkaar kunnen koken, eten en/of gewoon kunnen aanschuiven voor een praatje, het lezen van een krantje of het drinken van een kopje koffie. De ontmoetingsruimte is toegankelijk voor iedereen en is dagelijks geopend.

Op dinsdagmiddag en donderdagochtend organiseert Dorpskamer diverse activiteiten.

Kijk voor actuele informatie op Facebook. Om de week zorgt Kookclub de Pollepel voor lekkere maaltijden. Aanmelden kan via perron8@delichtenvoorde.nl.

Lokaal 6 is een plek waar je kunt flexwerken, kennis kunt delen, samen kunt werken, mensen ontmoeten, inspiratie op doen en je dromen kunt waarmaken!

Lokaal 6 is elke werkdag open van 08.00u tot 18.00u, je kan gewoon binnenlopen en gebruik maken van de ruimte. Er is gratis WIFI en ruime parkeergelegenheid.

Iedere tweede woensdag van de maand: Open Coffee!

Open Coffee Oost Achterhoek, 09.00-11.00 uur! Vrijblijvend zakelijk netwerken met collega ondernemers uit de regio. Gratis koffie, aanmelden vooraf niet nodig. Neem ook gezellig een collega ondernemer mee of nodig mensen uit binnen je netwerk via bijvoorbeeld Linkedin.

Tijdens de Open Coffee krijgt iedere keer één deelnemer de gelegenheid om zijn/haar bedrijf kort te presenteren. Als je wilt, kun je met enkele collega ondernemers aansluitend flexwerken in Lokaal6 bij Den Diek.

Volg nieuws via Facebook.Bewaren

Kunstgalerie Lodiek “Kunst zonder beperking”

Harmonicagroep ACINOM bestaat uit een groep enthousiaste mensen die houden van harmonicamuziek.

Saxkwartet Oost Gelre repeteert in Den Diek en ook Muziekschool  Pro Muze geeft er les! Dwarsfluit, sax, keyboard, basisvorming muziek.

De KVT verzorgt wekelijks, onder leiding van deskundige docenten, diverse creatieve cursussen zoals tekenen en schilderen.

Het Doek Filmhuis en Theater wil voorstellingen bieden die niet alledaags zijn, maar desalniettemin van hoogstaande kwaliteit. Je kunt er het onverwachtse of onbekende tegenkomen in de vertrouwde omgeving van je eigen dorp. 

De vereniging is eigentijds en dynamisch. Zelf muziek maken op een blaas-of slagwerkinstrument is ons eerste en belangrijkste doel.

FC Lichtenvoorde is een gezellige club van ruim 20 personen met allemaal dezelfde hobby: fotografie.

Nicole Harbers van LivenCare Fysiotherapie geeft gymlessen in Den Diek voor iedereen die wat wil doen aan beweging. In de lessen besteden we aandacht aan balans, coördinatie, lenigheid, spierkracht met gerichte aandacht voor techniek en houding.

“Samen zingen doet iets met je”

Eetclub de Pollepel

“Met zijn allen aan een lange tafel genieten van de maaltijd en de leuke gesprekken”

Dorpskamer

“Bij de Dorpskamer heb ik leren haken en nu heb ik er een leuke hobby èn nieuwe kennissen bij”