den diek logo

Is er een flip-over  aanwezig?
Er zijn twee flipovers, één staat op kantoor en de andere in lokaal 1.

Is er een beamer aanwezig?
In lokaal 3&4 hangt een vaste beamer. Deze is eigendom van filmhuis Het Doek. Voor gebruik mag je contact opnemen via info@hetdoek.nl.
Kan ik overdag en in het weekend gebruik maken van de barservice?
In principe is er alleen doordeweeks in de avonduren een barvrijwilliger aanwezig. Overdag mag je zelf koffie of thee uit de automaat halen. Wil je overdag gebruik maken van de barservice, neem dan contact op via info@den-diek.nl, dan bekijken we de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?
Gaat je activiteit niet door? Dan kun je nog tot 24 uur van tevoren annuleren. Ook dit doe je zelf via de website. Niet geannuleerde activiteiten worden altijd in rekening gebracht.

Mag ik het lokaal anders inrichten?
De gebruiker richt zelf de ruimte in (klaarzetten tafels en stoelen). Heb je meer stoelen nodig? Her en der in het pand staan deze. Pak dat wat je nodig hebt. Laat de ruimte weer achter zoals je hem aangetroffen hebt en zorg dat het is opgeruimd (meubilair terugzetten, papiertjes, theezakjes etc. in de prullenbak).

Wat zijn de openingstijden?
Onze ambitie is om doordeweeks van acht uur s'ochtends tot tien uur ’s avonds open te zijn, zodat iedereen op elk gewenst moment naar binnen kan. Ook wanneer je alleen even een tussenstop wilt maken in onze gezellige ontmoetingsruimte met of zonder een drankje.

Op www.den-diek.nl  kun je in de agenda zien wat er wanneer allemaal te doen is. ’s Avonds worden de deuren door de laatste gebruiker afgesloten.

Mag ik zelf koffie pakken?
Voel je vrij om koffie of thee te pakken. De koffieautomaat staat achter de bar. In ruil voor een euro is een kopje koffie, cappuccino, chocolademelk of thee voor jou. In de grote automaat zitten blikjes drinken, snoep en chips en koffiezakjes voor een kan koffie. Je betaalt met muntgeld, de automaat geeft wisselgeld.

Denk je eraan om je kopje of glas zelf even in de vaatwasser te zetten?

Heb je eigen bereid voedsel bij je? Dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Ook wanneer je dit (bijvoorbeeld bij een workshop) aan anderen geeft.

Door de week staat er ’s avonds een vrijwilliger achter de bar. We mogen dan licht alcoholische dranken schenken. Bij Den Diek gelden uiteraard ook de regels voor Nix onder 18. We kunnen naar je legitimatie vragen. Tot een uur na de activiteit mag er alcohol geschonken worden.

Kan ik gebruik maken van internet?
Internet is gratis bij Den Diek. Je hebt geen wachtwoord nodig.
Alleen in lokaal 1 kan het bereik iets minder zijn.

Hoe stel ik de verwarming in?
Uit kostenoverweging is het pand niet de hele dag op alle plekken verwarmd. Op basis van de vaste gebruikers is een schema gemaakt wanneer de verwarming automatisch aangaat. De radiatoren in de lokalen staan altijd dicht.

Heb je een activiteit?
Zorg dan dat je een half uurtje voor de tijd even de radiatoren opendraait. Vergeet ook niet om ze na afloop weer dicht te draaien.

Ben je in het pand wanneer er geen vaste activiteit is?
Dan kun je de verwarming opdraaien. Ga hiervoor naar het kantoor (zie plattegrond). Naast de deur zitten twee schakelaars. Draai de timer op. Voor lokalen 1 - 4 de linker schakelaar, voor lokaal 5 - 7 de rechter schakelaar.